idirektori

iDirektori
ICU JPM Directory

Client's Charter

Client's Charter
Janji ICU JPM.

Staff Directory

Staff Directory
Maklumat Pegawai.

Tender / Quotation

Tender / Quotation
Muat Turun Borang.

GROUP OF KOIR PENANG STATE DEVELOPMENT OFFICE

Kumpulan Koir

Sejarah Penubuhan:


Kumpulan Koir Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Pulau Pinang (PPPNPP) telah ditubuhkan oleh Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang bermula pada bulan Ogos 2010. Kumpulan koir ini diketua oleh Ir Abdurrahman Azzam Bin Che Sobry dan ahli-ahlinya seramai 22 orang yang terdiri daripada pelbagai Seksyen/Unit.


Kumpulan ini menjalankan latihan sebanyak 2 kali seminggu dan tenaga pengajar luar adalah dijemput untuk memperkasakan lagi kumpulan ini. Kumpulan koir ini juga mengadakan persembahan pada setiap Perhimpunan Bulanan PPPNPP bermula September 2010. Penaung kumpulan Koir PPPPP ini adalah YBhg. Tuan Syed Shaari Bin Syed Abdullah dan penasihat adalah Encik Ismail Bin Harun dan Encik Annuar Bin Mohamad.


Ahli-Ahli Kumpulan Adalah Seperti Berikut:


Lelaki : Abdul Shukor Bin Abdul Rashid, Fauzi Bin Abdul Rahman, Mohd Zamri Bin Md Zin, Muhamad Hafizuddin Bin Ridowan, Mohamad Azim Bin Abdul Halim, Muhammad Syafiq Bin Shariff, Azizi Bin Omar, Mohd Rezuan Bin Ramli, Mohd Suhaimi Ismail


Perempuan : Siti Maizatul Akmalissa Binti Mohd Taserip, Norhafizah Ismail, Harteny Binti Mohamad, Noor Fadzlina Baharuddin, Nurizah Ismail, Farah Bibah Bt Farook, Norhafiza Mohamad, Sarimah Mohamad, Shahida Binti Idris, Siti Fadhlina Sharifudin


Kumpulan Koir
Kumpulan Koir Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Pulau Pinang (PPPNPP) telah ditubuhkan oleh Pegawai Kemajuan Negeri Pulau Pinang bermula pada bulan Ogos 2010. Kumpulan koir ini diketua oleh Puan Nur'Aishah binti Norodin dan ahli-ahlinya seramai 22 orang yang terdiri daripada pelbagai Seksyen dan unit.